Komunikacija sa teškim strankama

Komunikacija sa teškim strankama

Negovanje odnosa poverenja sa klijentelom, jedan je od ključnih stubova uspešnosti u savremenom poslovnom okruženju. Potrebni su meseci da bi se takav odnos izgradio, a samo nekoliko sekundi neveštog rešavanja teške situacije, može ga nepopravljivo narušiti. Iz tog razloga, osmislili smo za Vas jednodnevnu radionicu koja će Vas opremiti komunikološkim veštinama i psihološkim znanjima za uspešno rešavanje i najtežih poslovnih situacija, bez nepotrebnog trošenja energije a uz očuvanje odnosa poverenja sa sagovornikom i strankom.


Komunikacija_s_teskim_strankama - slikaTEME:

  • Veštine uspešne poslovne komunikacije i govor tela
  • Sedam zlatnih tehnika komunikacije sa teškim strankama
  • Rad sa teškim strankama kroz primere: stranka ima prigovor, agresivna stranka, stranka pod stresom, preopširna stranka, stranka traži poseban tretman…

CILJ SEMINARA: Usvajanje psiholoških saznanja i veština za uspešnije rešavanje problematičnih situacija u radu

CILJNA GRUPA: svi koji žele da unaprede svoje komunikološke veštine u radu sa strankama.

KOTIZACIJA: 8.400,00 dinara po učesniku ( + PDV-a).

POLAZNICI DOBIJAJU: materijal sa primerima, osveženje na pauzama, sertifikat PKS o odslušanom seminaru

PRIJAVLJIVANJE se vrši isključivo putem elektronske aplikacije kod PK SRBIJE na linku: http://217.24.23.93/Aplikacije.aspx?aplikacija=edukacija.

Kontakt osoba za sve informacije u PKS RPK Novi Sad je: Jelena S. Stankov, tel: 021/ 480 20 85, e-mail: jelena.stankov@pks.rs .

AUTOR I PREDAVAČ: Vera Dunjić, diplomirani psiholog (1991), specijalista političke psihologije (1999), sertifikovani trener-menadžer za poslovne komunikacije (1997). Daljim edukacijama usavršila komunikološke veštine, nenasilno rešavanje konflikata, problemsku komunikaciju, couching, istraživanje javnog mnjenja i dr.Usluge konsaltinga u oblasti ljudskih resursa pruža od 1998. godine. Sa RPK Novi Sad sarađuje na realizaciji seminara od 2007. godine. Razvila jedinstvene motivacione treninge iz oblasti poslovne kulture, umeća poslovne komunikacije i psihologije uspeha, koje su do sada prošli rukovodioci i zaposleni /celi kolektivi, grupe ili pojedinci/ iz preko 100 ustanova i kompanija. Veruje u lepotu, lakoću i uspeh poslovanja ukoliko je ono zasnovano na suštinskom razumevanju ljudske prirode.

BENEFITI:

  • Putem brojnih konkretnih primera, radionica Vam nudi konkretne alate za rešavanje najkomplikovanijih komunikoloških situacija u privatnom i poslovnom miljeu, a žalbe, pretnje, psovke, uvrede, nezadovoljstva, preopširnost, napadi, plačljivost, manipulacije, tvrdoglavo insistiranje na svojim pozicijama i druge “teške” situacije, postaju lakše rešive.
  • Imaćete priliku da za svoje konkretne situacije izgradite dobitne komunikološke strategije, koje ćete odmah nakon radionice moći da primenite.
  • Uz uobičajene skripte pripremili smo za Vas i Priručnik sa uputstvima za ophođenje sa strankama u posebnim situacijama.
  • Primenom novostečenih znanja moći ćete da unapredite lični imidž i imidž Vaše organizacije, da izgradite kvalitetniji odnos sa strankama, da povećate nivo zadovoljstva poslovanjem i smanjite lični nivo stresa.

 

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Skoči na traku sa alatkama