23. Međunarodni sajam Hortikulture – BEOPLANT, Beograd

23. Međunarodni sajam Hortikulture – BEOPLANT, Beograd

U periodu od 3-7. aprila 2018. godine pod tradicionalnim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije u Hali 2 Beogradskog sajma održava se 23. MEĐUNARODNI SAJAM HORTIKULTURE – „BEOPLANT“, u okviru koje i 21. IZLOŽBA LEKOVITOG BILjA I PREPARATA OD MEDA „DAROVI PRIRODE“, 6. IZLOŽBA BAŠTENSKIH I PARKOVSKIH MAŠINA I PRATEĆE OPREME „MOTOPLANT“ 2. IZLOŽBA „ORGANIK FEST“.

Manifestacija u četiri celine: FLORA, ZELENI DIZAJN, MOTOPLANT i ORGANIK FEST okuplja više od 100 izlagača iz zemlje i inostranstva i povezuje ih sa preko 5000 posetilaca, kako iz poslovnog segmenta, tako i široke publike.

Pozivamo vas da uzmete učešće u manifestaciji i nastupiti na grupnom štandu Privredne komore Srbije u Hali 2. Beneficirana cena grupnog nastupa za članice PKS na grupnom štandu je 7000 din + PDV (pult 2 m2 sa izlagačkom upisninom).

Za sve dodatne informacije i prijavu učešća, kontakt osoba je Milena Jerosimović ,  na telefon 021/48 020 81  I  064 84 18 544,  e-mail milena.jerosimovic@pks.rs

Prilog:

Brosura Sajam Hortikultura

PRIJAVA

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *