AIK Banka čuva za vas

AIK Banka čuva za vas

AIK Banka svojim klijentima i korisnicima sefova garantuje sigurnost i bezbednost pri čuvanju dragocenosti, pa brigu o vama važnim stvarima slobodno možete prepustiti pouzdanom čuvaru.

BEOGRAD AIK Banka pored ostalih usluga nudi i usluge zakupa sefova u svojim ekspoziturama u Novom Sadu i Nišu. Sefovi su dostupni svim pravnim i fizičkim licima u ulici Bulevar Mihajla Pupina br. 2 u Novom Sadu i ulici Nikole Pašića br. 42 u Nišu.

AIK Banka svojim klijentima i korisnicima sefova garantuje sigurnost i bezbednost pri čuvanju dragocenosti, pa brigu o vama važnim stvarima slobodno možete prepustiti pouzdanom čuvaru. Korisnici sefova mogu biti i rezidenti i nerezidenti. Pristup sefu imaju samo korisnici i ovlašćena lica, pa je pored bezbednosti i diskrecija zagarantovana. Sefovi AIK Banke mogu se zakupiti na period od mesec dana do dvanaest meseci, u zavisnosti od vaših potreba. Usluge rentiranja mogu se koristiti kvartalno, polugodišnje, godišnje ili na duži vremenski period. Cena usluge korišćenja sefa regulisana je Tarifnikom usluga u zavisnosti od perioda rentiranja i dimenzija sefa kojih AIK Banka u svojoj ponudi ima četiri.

Procedura zakupa sefa je veoma jednostavna. Dovoljno je da se obratite AIK Banci i brigu o svojim dragocenostima prepustite sigurnom čuvaru koji će ih čuvati za vas.

Prestižni britanski ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER je 2015. godine, pod pokroviteljstvom FINANCIAL TIMES u okviru svojih nagrada BANKING AWARDS dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom. Pored toga, Evropsko poslovno veće, renomirana nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelila je AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, dok je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, proglašena menadžerom godine.

Izvor: Novosti

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *