Besplatni seminar – Intelektualna svojina u Latinskoj Americi

Besplatni seminar – Intelektualna svojina u Latinskoj Americi

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Odeljenjem za podršku MSP za pitanja zaštite intelektualne svojine u Latinskoj Americi (The Latin America IPR SME Helpdesk), a u okviru projekta Evropske mreže preduzetništva, organizuje 4. decembra 2015. godine, Seminar – Intelektualna svojina u Latinskoj Americi: preporuke i iskustva.

Pitanje zaštite intelektualne svojine iz godine u godinu sve više dobija na značaju, posebno u okviru aktuelnog procesa globalizacije svetske privrede. Sve je više kompanija koje se okreću međunarodnom tržištu, a u okviru priprema za to neophodno je razmotriti i pojedine aspekte zaštite autorskih prava, žigova i patenata.

Seminar je namenjen svim kompanijama koje imaju nameru ili već sarađuju sa zemljama Latinske Amerike. Tokom seminara biće razjašnjena glavna pitanja koja se tiču zaštite intelektualne svojine, a kompanija ih mora imati na umu tokom procesa internacionalizacije svog poslovanja u ovim zemljama, sa posebnim osvrtom na Brazil, Argentinu, Kolumbiju, Peru i Meksiko.

Seminar je bez kotizacije i obezbeđen je prevod englesko/srpski.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete, molim Vas da svoju prijavu pošaljete na e-mail: ivana.bajic@pks.rs

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *