Internet servisima podržavaju „super žene“

Internet servisima podržavaju „super žene“

Najveći srpski provajder internet usluga, kompanija „Mainstream“, započeo je pojekat podrške ženskom preduzetništvu pod nazivom “Super žena”

Najveći srpski provajder internet usluga, kompanija „Mainstream“, započeo je pojekat podrške ženskom preduzetništvu pod nazivom “Super žena”, sa idejom da da pomognu razvoj ženskog preduzetništva, kao i sve aktivne preduzetnice.

Prvi korak u okviru ovog programa biće održan u petak 7. aprila u beogradskom Ušće šoping centru od 10 do 19 časova.

Kakav god posao da se pokreće, prisustvo na Internetu je neizbežno, a osim izrade sajta obavezan korak je smeštanje tih informacija na pouzdanu i uvek dostupnu hosting platformu.

Mainstream, sa svojim poslovnim jedinicima, obezbeđuje popuste za sve super žene: menadžerke, preduzetnice, žene koje već imaju svoj posao ili ideju za biznis, i to sa čak 50 posto popusta na usluge:

  • Cloud Hosting, Cloud Server i Cloud Data Centar – za postavljanje sajta na internet i premeštanja svih poslovnih aplikacija na klaud, čime se značajno smanjuju troškovi poslovanja,
  • različite IT kurseve u okviru Admin trening centra i
  • kupovine internet domena.

 

 

Pola srbije na serverima

Mainstream kompanija je specijalizovana za pružanje managed hosting usluga velikim i zahtevnim klijentima. Kompanija se na tržištu veb hosting usluga izborila za mesto najbolje kompanije u domenu hostinga velikih web sajtova, a sa više od 800 virtuelnih servera dnevno se izgeneriše više od 30 miliona web strana, što ?ini nešto više od 50% svih generisanih internet stranica u Srbiji.

Akcija važi do 30. aprila, a kompanija „Mainstream“ pripremila je i niz aktivnosti u narednom periodu.

Prvi korak je celodnevno druženje 7. aprila u Ušću od 10 do 19 časova.

Posetioci će imati i priliku da se upoznaju sa uspešnim preduzetnicama, hrabrim ženama koje su ideju pretvorile u biznis! Od 18 do 19 časova, u centralnom holu Ušća, organizovano je i druženje sa gošćama.

Biće tu Nađa Jokanović, koosnivačica Wannabe Magazina, jednog od najčitanijih internet medija koji se bavi temama iz života, mode, putovanja i slično.

O svojim iskustvima govoriće Ana Pajković i Marija Janjušević, mlade mame preduzetnice koje su pokrenule Kidster app – aplikaciju putem koje može da se proda ili razmeni odeća za decu do 10 godina.

Posetioci će moći da razgovaraju i sa Sonjom Dakić, koosnivačicom DajDaj pelena, jedinih pelena od bambusovog drveta u Srbiji, kao i Vesnom Velkić, direktorkom Admin Trening Centra, računarske laboratorije u kojoj se organizuju ekspertski IT kursevi

Izvor: Novosti

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *