Javni poziv za nastup na sajmu “World food Moscow 2017“ u Moskvi

Javni poziv za nastup na sajmu “World food Moscow 2017“ u Moskvi

Obaveštavamo svoje članice da su, u cilju promocije izvoza, Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije uputile javni poziv i organizuju nastup na sajmu u Moskvi. Radi se o sajmu “World food Moscow 2017” koji predstavlja jednu od najvećih i najznačajnijih izložbi prehrambenih proizvodau Rusiji i koji se održava od 11. do 14. septembra 2017. godine.


Srbija će se predstaviti sa svojim proizvodima na sajmu “World food Moscow 2017” u paviljonu 2 u hali 2 na nacionalnom štandu površine 135m2. Troškove zakupa prostora i izgradnje štanda snose Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, dok izlagači snose troškove participacije za učešće u iznosu od 2.500 evra. Troškove puta, smeštaja i transporta eksponata snose sami izlagači.

Više informacija možete dobiti u Privrednoj komori Srbije, osoba za kontakt je Jovanka Ćalina. Pravo učešća imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda iz oblasti prehrane. Prijave se šalju na e-mail: jovanka.calina@pks.rs i b2b@ras.gov.rs

Rok za prijavu je 31. mart 2017. godine do 16 časova.

Neophodno je elektronskim putem dostaviti popunjenu i skeniranu Prijavu i Uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenim porezima i doprinosima, a nakon toga originale dostaviti na adresu Privredna komora Srbije, ul. Resavska 13-15, 11000 Beograd sa naznakom: Centar za međunarodnu promociju, za Jovanu Ćalinu.

Svu potrebnu dokumentaciju, kao što je Poziv za učešće, Prijavu i Pravila možete preuzeti i na linku:

Poziv za učešće na sajmu WorldFood Moscow 2017

 

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *