Kompanija „Delfi” traži radnike

Kompanija „Delfi” traži radnike

Kompanija „Delfi” u Novom Sadu tokom ove nedelje organizuje dane karijere i poziva sve zainteresovane kandidate da ih posete od danas do 23. jula na nekom od punktova u gradu.

Kako ističu u toj kompaniji, danas će od 8 do 10.30 sati biti na Trgu Republike (kod Riblje pijace), a sutra u isto vreme na uglu Puškinove ulice i Bulevara cara Lazara (kod Limanske pijace). U četvrtak će predstavnici „Delfija” biti od 18 do 21 sati u „Merkatoru”, ugao Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja, u petak od 8 do 10.30 sati kod Satelitske pijace na Futoškom putu, a u subotu od 16 do 19 će imati punkt na Štrandu (ispod Mosta Slobode).

Na pomenutim lokacijama kandidati će moći da dobiju informacije o kompaniji i popune ili ostave radnu biografiju. Kako kažu, trenutno su otvorene različite pozicije, uključujući operatere u proizvodnji, magacionere i radnike održavanja, kao i neke više pozicije, kao što su inženjeri i ostale pozicije koje prate proizvodnju. Zainteresovani kandidati mogu poslati svoje biografije na: delphiposao@delphi.com.

Kako ističu u toj kompaniji, osim dobrih radnih uslova, okruženja s razvijenom tehnologijom i trening-centrom, beneficije i kompenzacije zaposlenih su konkurentne i u skladu s praksom u regionu. Postoji veliki broj raznih programa za zdravlje i razvoj zaposlenih. Lekarski pregledi su podržani i uključeni su u proces regrutacije. Takođe, svim zaposlenima omogućavaju ne samo redovan lekarski pregled već i specijalistički lekarski pregled u skladu s njihovom radnom pozicijom, navode iz kompanije „Delfi”.

Izvor: Dnevnik

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *