Međunarodni sajmovi u 2017. godini

Međunarodni sajmovi u 2017. godini

sajmovi

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije objavile su Javne pozive za učešće na predstojećim međunarodnim sajmovima u okviru nacionalnog štanda Srbije:

  • „PRODEXPO“ – međunarodni sajam prehrambenih proizvodaprod-expo.ru/en, koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 6. do 10. februara 2017. godine,
  • „MOSBUILD“ – međunarodni sajam građevinske industrijeworldbuild-moscow.ru/en-GB, koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 4. do 7. aprila 2017. godine.
  • „HANNOVER MESSE“ – međunarodni sajam tehnike – hannovermesse.de, koji će se održati u Hanoveru, Nemačka, u periodu od 24. do 28. aprila 2017. godine.
  • PLMA„ – međunarodni sajam robnih marki – plmainternational.com, koji će se održati u Amsterdamu, Holandija, u periodu od 16. do 17. maja 2017. godine.

Privredna komora Srbije samostalno organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije i objavila je Javne pozive za učešće na predstojećim međunarodnim sajmovima:

  • „FRANCHISE EXPO 2017“ – međunarodni sajam franšizinga – franchiseparis.com, koji će se održati u Parizu, Francuska, u periodu od 19. do 22. marta 2017. godine (mesto održavanja je Paris Expo Porte de Versailles).
  • „VITAFOODS EUROPE“ – međunarodni sajam dijetetskih suplemenata, nutriceutike i prirodne kozmetike – vitafoods.eu.com, koji će se održati na sajamskom prostoru Palexpo, u Ženevi, Švajcarska, u periodu od 09. do 11. maja 2017.g.

Detaljne informacije o međunarodnim sajmovima planiranim za realizaciju u 2017.g. možete naći na sajtu PKS:

http://www.pks.rs/MSaradnja.aspx?id=30&p=0&t=1,  – Pozivi za učešće na sajmovima u 2017. godini

http://www.pks.rs/MSaradnja.aspx?id=30&p=0&t=2,  – Plan međunarodnih sajmova za 2017. godinu

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Skoči na traku sa alatkama