Nova aplikacija u službi paušalca

Nova aplikacija u službi paušalca

Testiranje aplikacije je besplatno tokom juna, dok će od jula klijenti Sosijete ženeral banke Pausal.rs koristiti po sniženoj ceni.

Vođenje KPO knjige, izdatih i naplaćenih faktura, izračunavanje i plaćanje poreza i doprinosa, kao i popunjavanje dokumentacije za zdravstvene knjižice, jesu dodatne obaveze za paušalce koje iziskuju i vreme i novac, ali razvoj inovacija omogućava da sve te poslove u budućnosti zameni jedna veb-aplikacija.

Pausal.rs je novi startap na tržištu koji pomaže preduzetnicima paušalcima da izmire svoje obaveze brzo, efikasno i po zakonu. Ovu aplikaciju osmislile su Sofija Popara i Dušanka Šešlija, na osnovu dugogodišnjeg iskustva s fintek startapovima i knjigovodstvom.
– Iskustvo s paušalcima koji su sa mnom kontaktirali tražeći pomoć i savete nedvosmisleno je ukazalo na to da postoji ogromna potražnja za ovakvim softverom – objašnjava Popara.

Potencijal nove aplikacije prvi su prepoznali bankari. Sosijete ženeral banka, i sama poznata po inovacijama u sferi onlajn usluga, ostvarila je partnerstvo s Pausal.rs i klijenti banke moći će da koriste usluge ove aplikacije po sniženim cenama.

Pjer Bosk, član Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke, ističe da saradnja sa srpskim startapovima uključuje više formi – banka može da bude kupac njihovih proizvoda, ali i da distribuira njihove usluge svojim klijentima, kao u slučaju Pausal.rs.
– Verujem da IT startapovi mogu biti veliki pokretač srpske ekonomije – istakao je Bosk.

FAKTURA ZA MANJE OD MINUT
Pausal.rs čuva sve podatke o agenciji korisnika, omogućava im da izmire sve obaveze i da za manje od minut naprave tačnu i profesionalnu fakturu u dinarskoj ili stranoj valuti. Aplikacija takođe omogućava popunjavanje dokumentacije za zdravstenu knjižicu. Jedino što ne omogućava korisnicima jeste greška.
Izvor: Blic

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *