NVO pozvala građane da se prijave za sredstva za pokretanje biznisa

NVO pozvala građane da se prijave za sredstva za pokretanje biznisa

Konkurs za nacionalni donatorski program „Pokreni se za posao“ završava se 31. januara, a svi zainteresovani mogu da se prijave isključivo popunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi na sajtu www.pokrenisezaposao.rs, podsetili su u niškoj nevladinoj organizaciji „Eneca“.
Program ima za cilj da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije, a u toj organizaciji saopštili su da je u prethodnom periodu stigao veliki broj nevalidnih prijavnih formulara.
Kroz program „Pokreni se za posao“ ove godine će 100 novih preduzetnika dobiti bespovratna sredstva za kupovinu opreme neophodne za pokretanje ili unapređenje sopstvenog biznisa.
Maksimalni iznos donacije je 250.000 dinara.
– Informacija o konkursu i konsultacije u vezi sa programom i načinom popunjavanja obrasca se ne naplaćuju i mogu se dobiti pozivanjem na broj 018/528-228 i 018/240-306 ili u kancelariji „Eneca“ u Prijezdinoj 6/2 u Nišu – podsetili su u toj organizaciji.
Konkurs za novi, osmi ciklus nacionalnog donatorskog programa „Pokreni se za posao“, otvoren je 25. oktobra prošle godine.
Konkurs „Pokreni se za posao“ sprovodi nevladina organizacija „Eneca“ uz finansijsku podršku kompanije „Filip Moris“ i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Izvor: Beta

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *