O Centru za informisanje i turizam

O Centru za informisanje i turizam

1Centar za informisanje i turizam  RPK  Novi Sad, konkretno doprinosi afirmaciji rada Komore i privrede Regiona, sa ciljem da podstakne sve tržišne pogodnosti, koje naša privreda može da ponudi svetu.

Poseban naglasak je  na upravljanju procesom komunikacije koje obezbeđuje kontinuiranu, blagovremenu i detaljnu informaciju, koja doprinosi unapređenju međusobne komunikacije sa drugim subjektima u okruženju. Realizacija ovako definisane misije ima za posledicu bitan uticaj na kreiranje pozicije Komore, posebno u cilju stvaranja pozitivnog uticaja, boljeg profila i ugleda same institucije u javnosti.

Aktivnosti Centra za informisanje, marketing, odnose sa javnošću, turizam i sajmove. Centar u svoju izdavačku delatnost svrstava brošure od značaja za privrednike na srpskom, engleskom, nemačkom, italijanskom i ruskom jeziku,  dok je korporativni film snimljen na više jezika.

Svakodnevno uređivanje internet prezentacije Regionalne privredne komore južnobačkog upravnog okruga, predstavlja najmasovniji deo eksternog komuniciranja i time zaokruživanje postavljenih visokih standarda u profesionalnom radu.
Imajući u vidu potrebu što boljeg međunarodnog pozicioniranja privrede Regiona, poseban naglasak je na marketinškim aktivnostima usmerenim na prezentaciju privrede Južnobačkog upravnog okruga u inostranstvu, kroz niz promotivnih aktivnosti u obliku objedinjenog nastupa privrede Regiona na sajmovima i specijalizovanim izložbama, prezentacijama i sličnim aktivnostima.  Kontinuiranim nastupima na sajamskim manifestacijama, unapređeno je postojeće poslovno partnerstvo, stvoreni su novi kontakti i otvoren je put kompanijama i njihovim proizvodima na domaće i evropsko tržište.

Nadežda Belić
Direktor centra za informisanje i turizam

Telefon: +381 21 480 20 75
Mobilni telefon: +381 64 8418 518
Fax: +381 21 466 300
Email: nadezda.belic@pks.rs

 

MSc Marija Mišić
Saradnik u centru za informisanje i turizam

Telefon: +381 21 480 20 82
Mobilni telefon: +381 64 8418 529
Fax: +381 21 466 226
Email: marija.misic@pks.rs

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *