Održan interaktivni trening-seminar PSIHOLOŠKI TIPOVI POSLOVNIH LJUDI

Održan interaktivni trening-seminar PSIHOLOŠKI TIPOVI POSLOVNIH LJUDI

– prepoznavanje tipologije i prilagođavanje komunikacije –

 

Jedan od niza inspirativnih, interaktivnih treninga, posvećenih promovisanju važnosti negovanja poslovne kulture i komunikacije u poslovnom okruženju je kroz priču o četiri tipa ličnosti dao odgovore mnogobrojne životne komunikološke dileme o držan je u RPK Novi Sad, 26. februara 2016. godine.

WP_20160226_011

Na pitak i zabavan način, čuli smo priču o četiri tipa ličnosti u poslovnom I privatnom okruženju, utvrdili kom tipu ličnosti naši sagovornici pripadaju, kojom bojom su obeleženi,saznali smo po čemu da ih brzo I lako prepoznamo. Naučili smo na koji način je najbolje da im se približimo i izradili strategiju i model komunikacije za svaki od njih i to u zavisnosti od toga da li im je dobar ili loš dan.

Primenom stečenih znanja i veština, poslovni medjuljudski odnosi se značajno unapređuju, a posluje se lakše i efikasnije.

 

Polaznici su dobili bogate skripte sa uputstvima za upravljanje neverbalnom komunikacijom uz mnoštvo ilustracija za prepoznavanje tipologije i prilagođavanje komunikacije.

WP_20160226_013

Predavač, Vera Dunjić, diplomirani psiholog (1991), specijalista političke psihologije (1999), sertifikovani trener-menadžer za poslovne komunikacije, prezentovala je neka od novih saznanja koja na potpuno nov način, a efikasnije od klasičnih modela, služe promovisanja važnosti negovanja ekologije svesti (mentalne ekologije) u poslovnom okruženju u cilju efikasnijeg i uspešnijeg poslovanja i na opštu dobrobit.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *