Održan seminar REORGANIZACIJA i UPPR

Održan seminar REORGANIZACIJA i UPPR

2U Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, je u subotu, 14. marta 2015. godine održan informativno instruktivni seminar iz oblasti stečajnog zakonodavstva, na temu: REORGANIZACIJA i UPPR.

Ovaj seminar je usklađen sa Odlukom ALSU, br. I-01-174/15, od 30.01.2015. godine, i priznaje se stečajnim upravnicima u postupku podnošenja zahteva za izdavanje ili obnavljanje licence stečajnog upravnika, a namenjen je kako stečajnim upravnicima i njihovim asistentima i knjigovođama, tako i advokatima i predstavnicima Privrednih sudova, predstavnicima banaka i privrednih društava.

Predavači na ovom seminaru su sudije Privrednog apelacionog suda iz Beograda, SNEŽANA MARIĆ i JOVAN JOVANOVIĆ, koji su posebnu pažnju posvetili tematici:

  • Reorganizacija u stečaju
  • Plan reorganizacije
  • Unapred pripremljen plan reorganizacije -UPPR
  • Izmene Zakona o stečaju iz avgusta meseca 2014. U odnosu na postupak reorganizacije i UPPR
  • Plan reorganizacije i UPPR u praksi

 

Naši polaznici su svi zadovoljni seminarom, a najviše su im se dopale temeljno i odlično obrađene teme, konkretni primeri iz prakse i mogućnost interakcije sa predavačima.

IMG_3078

Više informacija o edukacijama pogledajte na www.rpkns.com, ili pozovite: Jelenu S. Stankov: 021/48 020 85; jstankov@rpkns.com

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *