Održana prva intearktivna radionica KOMUNIKACIJA S TEŠKIM STRANKAMA

Održana prva intearktivna radionica KOMUNIKACIJA S TEŠKIM STRANKAMA

IMG_2906Prva u nizu kratkih inspirativnih, interaktivnih radionica, posvećenih promovisanju važnosti negovanja poslovne kulture i komunikacije u poslovnom okruženju, održana je 06. februara 2015. godine.

Dvočasovni trening je osmišljen i prezentovan kao spoj psiholoških znanja i komunikoloških veština, koje su demonstrirane na brojnim primerima, u cilju razrešavanja dilema i nedoumica u „teškim“ situacija. Polaznici su na treningu dobili konkretne alate za rešavanje najkomplikovanijih komunikoloških situacija u radu sa strankama: žalbe, pretnje, psovke, uvrede, nezadovoljstva, preopširnost, napadi, plačljivost, manipulacije, tvrdoglavo insistiranje na svojim pozicijama i druge „teške“ situacije, koje će moći odmah da primenjuju u svakodnevnom životu i radu.

Polaznici su uz uobičajene skripte dobili i dodatak sa uputstvima za ophođenje sa strankama u posebnim situacijama, u skladu sa standardima poslovnog bon-ton-a.

Predavač, Vera Dunjić, diplomirani psiholog (1991.), specijalista političke psihologije (1999), sertifikovani trener-menadžer za poslovne komunikacije, prezentovala je neka od saznanja iz oblasti psihologije svesti, (Maslov, Prof. dr Dejan Raković) koja na potpuno nov način, a efikasnije od klasičnih modela, služe promovisanja važnosti negovanja ekologije svesti (mentalne ekologije) u poslovnom okruženju u cilju efikasnijeg i uspešnijeg poslovanja i na opštu dobrobit.

Zbog velikog interesovanja, radinonica Komunikacija sa teškim strankama, će se ponovo održati 13. Februara 2015. godine.

IMG_2907

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *