Održana radionica „Komunikacija s teškim strankama“

Održana radionica „Komunikacija s teškim strankama“

 

Ova inspirativna, interaktivna radionica, posvećena promovisanju važnosti negovanja poslovne kulture i komunikacije u poslovnom okruženju, održana je 29. marta 2017. godine u  Regionalnoj privrednoj komori Južnobačkog upravnog okruga.

Negovanje odnosa poverenja sa klijentelom, jedan je od ključnih stubova uspešnosti u savremenom poslovnom okruženju za šta su potrebni meseci da bi se takav odnos izgradio, ali samo nekoliko sekundi neveštog rešavanja teškom situacijom, može ga nepopravljivo narušiti.

Ova radionica je osmišljena i prezentovana kao spoj psiholoških znanja i komunikoloških veština, za uspešno rešavanje dilema i nedoumica u „teškim“ situacija i najtežih poslovnih situacija, bez nepotrebnog trošenja energije uz očuvanje odnosa poverenja sa sagovornikom i strankom.

Polaznici su imali priliku da se upoznaju sa veštinama uspešne poslovne komunikacije i da umeju da protumače govor tela sagovornika. Upoznali su zlatnih pravila i usvojili sedam zlatnih tehnika komunikacije sa teškim strankama.

A rad sa teškim strankama će im biti olakšan kroz date tipove, primere i konkretne alate u situacijama: stranka ima prigovor, agresivna stranka, stranka pod stresom, preopširna stranka, stranka traži poseban tretman… žalbe, pretnje, psovke, uvrede, nezadovoljstva, preopširnost, napadi, plačljivost, manipulacije, tvrdoglavo insistiranje na svojim pozicijama i druge „teške“ situacije, koje će moći odmah da primenjuju u svakodnevnom životu i radu.

Autor i predavač na seminaru je Vera Dunjić, diplomirani psiholog, specijalista političke psihologije i sertifikovani trener-menadžer za poslovne komunikacije.

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *