Održana sednica Odbora sektora industrije PKS – RPK Novi Sad

Održana sednica Odbora sektora industrije PKS – RPK Novi Sad

Sednica Odbora sektora industrije PKS – RPK Južnobačkog upravnog okruga održana je 13. aprila 2018. godine u Regionalnoj privrednoj komori Južnobačkog upravnog okruga u Novom Sadu.

Na Sednici je konstituisan Odbor sektora za industriju Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga. Za predsednika Odbora izabran je gospodin Milan Gutić, direktor preduzeća „Instel inženjering DOO“ iz Novog Sada, dok je za zamenika izabrana gospođa Milica Radoičić, direktor opšteg sektora preduzeća „Pneutech DOO“ iz Vrbasa.

Koordinator za industriju, mr Arijan Avramov, prezentovao je najznačajnije aktivnosti Privredne komore Srbije i RPK Novi Sad realizovane u 2017. godini i planirane za 2018. godinu, kao i privredna kretanja na teritoriji Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga sa posebnim osvrtom na Sektor industrije.

Članovi Odbora istakli su da su svesni problema u privredi i da se nadaju da će svojim iskustvom i zalaganjem doprineti da se isti prevaziđu i otklone, kako na lokalu, tako i u Republici Srbiji.

  

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *