Održana sednica Odbora sektora usluga PKS – RPK Novi Sad

Održana sednica Odbora sektora usluga PKS – RPK Novi Sad

Sednica Odbora sektora usluga PKS – RPK Južnobačkog upravnog okruga održana je 12. aprila 2018. godine u Regionalnoj privrednoj komori Južnobačkog upravnog okruga u Novom Sadu.

Na Sednici je konstituisan Odbor sektora za usluge Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga. Za predsednika Odbora izabran je gospodin Svetomir Milinković, direktor Nekretnina SMB doo iz Novog Sada, dok je za zamenika izabran gospodin Predrag Blagojević, direktor Kompanije Blagojević iz Novog Sada.

   

Koordinator za Usluge, MSc Gordana Ćuk, prezentovala je najznačajnije aktivnosti realizovane u 2017. godini i planirane za 2018. godinu, kao i privredna kretanja na teritoriji Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga sa posebnim osvrtom na Sektor za usluge i pozvala članove da daju predloge i inicijative za otklanjanje prepreka za poslovanje i pojednostavljenje administrativnih procedura, kako bi se uticalo na izgradnju stabilnog privrednog ambijenta koji će doprineti uspešnom poslovanju kompanija i razvoju konkurentne privrede.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *