Osam srpskih firmi na sajmu tehnike u Hanoveru

Osam srpskih firmi na sajmu tehnike u Hanoveru

Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovale su nastup osam srpskih komanija na Međunarodnom sajmu tehnike Hanover Messe 2017, koji je počeo 24. i traje do 28. aprila.

Nastup srpskih privrednika organizovan je u okviru nacionalnog štanda, na kojem se predstavljaju: Hemogum (gumeno tehnička roba za motorne testere), Metalurg (livenje obojenih metala), MHS Team (hidraulični sistemi, agregati, vodovodi, cilindri), Ming (kovanje i mašinska obrada), Perfom (perforirani limovi, sita, paneli), PPT Petoletka (hidraulika, pneumatika, servoupravljači, cilindri), Resor (komunalna vozila) i Sanvi (hidraulicni cilindri).

Hanover Messe predstavlja vodeću izložbu industrijskih tehologija, koji se ove godine održava 71. put i pokriva sedam stručnih oblasti.

Ovaj sajam pod istim krovom okuplja firme – od proizvodjača pojedinačnih komponenti do celih pametnih fabrika, navodi se u saopštenju PKS.

Prošle godine, na Hanover Messe-u je učestvovalo više od 5.200 izlagača iz 75 zemalja, a sajam posetilo više od 190.000 posetilaca.

Izvor: Tanjug

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *