Ovo će biti najinteresantniji panel na Kopaonik biznis forumu

Ovo će biti najinteresantniji panel na Kopaonik biznis forumu

U utorak na Kopaoniku počinje „srpski Davos“, a prema najavama organizatora ovogodišnji biznis forum biće najveći do sada.

Oni koji će boraviti na Kopaoniku u tri dana Foruma imaće priliku da čuju kako politička i poslovna elita u regionu gleda na trenutno stanje u privredi, kao i predviđanja za naredni period.

Pored predstavnika države, na Kopaoniku će na preko 20 panela govoriti predstavnici kompanija iz Srbije i regiona, a mi izdvajamo jedan koji će, verujemo, privući i najviše pažnje javnosti.

Drugog dana Kopaonik biznis foruma održaće se panel pod nazivom „Investicije UAE u Srbiji“.

Moderator panela biće Aleksandar Vlahović, predsednik Savez ekonomista Srbije, a učesnici su vodeći ljudi arapskih kompanija koje su poslednjih nekoliko godina započeli biznis u Srbiji.

Biće tu Nikola Nedeljković, generalni direktor, Belgrade Waterfront/Eagle Hills, zatim Marco Aspesi, potpredsednik i izvršni direktor SR Technics Services. Pored njih panelisti su i Ilinca Rosetti, predsednica Izvršnog odbora Mirabank, koje je počela sa radom u Srbiji krajem prošle godine, i Al Saeed Suwaidi, izvršni direktor Zobnatice.

Sa ovog i sa ostalih zanimiljvih panela sa Kopaonika u danima forumu bićete redovno izveštavani na našem sajtu.

*Izvor: BIZLife

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *