Povodom jubileja 50 godina LORIST-a formiran Savet Sajma turizma

Povodom jubileja 50 godina LORIST-a formiran Savet Sajma turizma

Novosadski sajam u oktobru obeležava vredan jubilej – 50 godina LORIST-a, sajma lova, ribolova, sporta i turizma – pa je tim povodom formiran Savet Sajma turizma, koji je okupio eminentne stučnjake u oblasti turizama, reprezentativne instuticije, fondove, strukovna udruženja, predstavnike republičke, pokrajinske i gradske administracije… da bi jubilarni LORIST bio što bolje organizovan.

Za predsednika Saveta Sajma turizma izabran je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Ta sajamska manifestacija, kao što je poznato, održaće se od 5. do 7. oktobra s motom „Snaga doživljaja” i imaće segmente: „Regija-partner”, „Dani karijere u turizmu”, „Poslovni susreti”, Međunarodno gastro-takmičenje učenika turističkih škola pod nazivom „Gastro izazov” i „Mediji za turizam i mediji o turizmu”.

Novi koncept LORIST-a kreiran je za petogodišnji period od 2017. do 2021. u nameri da se Novosadski sajam pozicionira kao organizator centralnog događaja u oblasti turizma za poslovnu publiku Dunavskog regiona do 2021.

Izvor: Dnevnik

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *