Poziv za učešće na sajmu PRODEXPO 2016

Poziv za učešće na sajmu PRODEXPO 2016

 

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda „PRODEXPO“ koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 8. do 12. februara 2016. godine.
Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u Rusiji, regionu Zajednice nezavisnih država i šire, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.
„PRODEXPO“ je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, na kojem se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. U 2015. godini sajam je posetilo oko 55 hiljada posetilaca iz 97 zemalja (4,2% je bilo više posetilaca nego u 2014. godini), koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 2.300 izlagača iz 60 zemalja Evrope, Azije, Afrike, Amerike i Australije.
Poziv je otvoren do petka 8. januara 2016. godine do 16 časova.

Izvor: Poslovno jutro

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *