Prijavite se za „IAB MIXX Awards Serbia“

Prijavite se za „IAB MIXX Awards Serbia“

Manje od 10 dana ostalo je za prijave za „IAB MIXX Awards Serbia“ (Marketing and interactive excellence awards), jedino globalno takmičenje koje je 100% – digital. Ove godine IAB Srbija prvi put organizuje ovo prestižno, međunarodno priznato takmičenje koje prepoznaje „digital marketing excellence“ i dodeljuje priznanje za izuzetne i najbolje cross-media digitalne kampanje i projekte.

Najbolji prijavljeni radovi dobiće IAB MIXX nagradu, čime će postaviti standarde koji inspirišu, edukuju i prikazuju best-practice u industriji digitalnog marketinga. Nagrade za IAB Srbija dodeljuju se u 10 kategorija: Best Innovation, Best Microsite, Best Mobile, Best Corporate Website, Best Brand Awareness Campaign, Best Direct Response and Lead Generation Campaign, Best Social Media Campaign, Best Branded Content, Best Cross Media Integration i IAB MIXX Grand Prix – najprestižnija nagrada takmičenja. Za Grand Prix se kandiduju pobednički radovi iz svih kategorija, dok će odluku o pobedniku ove kategorije doneti stručni žiri glasanjem.

Nagrade će pobednicima biti dodeljene 15. decembra ove godine na svečanosti u okviru “IAB MIXX Conference Serbia” koja će biti održana u Narodnom pozorištu u Beogradu. Na prestižnoj konferenciji, posvećenoj upotrebi tehnologije i inovacija u marketingu, digitalnoj ekonomiji i naprednim metodama digitalnog advertajzinga, govoriće Nicole Yershon (direktor inovacija u agenciji Ogilvy & Mather, London, sudija Cannes Lion innovation & D&AD 2016. i jedna od 100 vodećih britanskih influensera/muvera), Dean Johnson („desing leader, pisac, prezenter, BBC tech pundit i čelnik inovacija u Brandwith-u), Debi Bester (CEO and CCO Department of change, londonske agencije, koja ima preko 20 godina iskustva u novinarstvu, advertajzingu i inovacijama, dobitnica više od 110 nagrada, uključujući pet Grand prix, za kreativnost i inovacije u Kanu i festivalima u Njujorku, Londonu itd.) Johnny Watson (25 godina iskustva u vodećim digitalnim agencijama) i druga velika imena digitalnih medija, marketinga i digitalnih biznis modela.

“IAB MIXX Conference Serbia 2016” je edukativnog karaktera. Ključni predstavnici industrije marketinga iz Srbije i regiona predstaviće svoja iskustva sa razvijenijih tržišta i sa publikom podeliti svoja znanja, najbolje prakse i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

Na ovoj konferenciji srešće se kreatori, vizionari, eksperti digitalnih medija i marketinga, stratezi, donosioci poslovnih odluka, kreativni umovi. Karte za konferenciju biće u prodaji do 12. decembra a rok za prijavu radova za takmičenje je 18. novembar 2016. do ponoći.

Izvor: Novosti

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *