Priznanje „Najbolja banka u Srbiji“ za Rajfajzen

Priznanje „Najbolja banka u Srbiji“ za Rajfajzen

Rajfajzen banka je ovogodišnji dobitnik nagrade „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje finansijski magazin „Euromoney“ u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost“.

“Ovo je treće priznanje renomiranih svetskih finansijskih magazina za odlične rezultate koje je Rajfajzen banka ostvarila u 2015. godini. Smatramo ga potvrdom naše liderske pozicije na tržištu, posebno imajući u vidu da ovu važnu nagradu dobijamo treću godinu zaredom, i to u izazovnom ekonomskom okruženju”, izjavio je Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen Rajfajzen u Beogradu.

„Euromoney“ je jedan od vodećih mesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala. „Nagradama za izvrsnost“, koje dodeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

Pored srpske Rajfajzen banke, „Nagrade za izvrsnost“ za 2015. godinu dobile su još četiri banke – članice Raiffeisen Bank International grupacije.

Pre ovog priznanja, Rajfajzen banka je za odlične rezultate ostvarene u 2015. godini. dobila nagradu „Banka godine u Srbiji“ od strane uglednog finansijskog magazina „The Banker“, kao i „Najbolja banka u Srbiji“ koju dodeljuje časopis „EMEA Finance“.

Izvor: Večernje novosti

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *