ŠparFleksi – jedinstven model štednje u Srbiji

ŠparFleksi – jedinstven model štednje u Srbiji

Ove godine u mesecu štednje ProCredit banka pripremila je brojne pogodnosti za svoje štediše, kao i veoma zanimljive modele štednje koji u isto vreme kombinuju atraktivnu kamatnu stopu, visoku sigurnost uloga i stalnu dostupnost oročenih sredstava.

Jedan od takvih modela štednje je ŠparFleksi štednja ProCredit banke koja je zanimljiva zbog toga što na jedinstven način kombinuje najveće prednosti oročene i štednje po viđenju. Tako je na ŠparFleksi štedni račun moguće da tokom trajanja oročenja dodajete novac, ali i da sa njega podižete sredstva i to do 50 odsto svog prvog, odnosno inicijalnog iznosa, dok sa ostalim sredstvima koja su naknadno uplaćena mogu da raspolažu u potpunosti, nezavisno od iznosa.

U mesecu štednje ProCredit banka svim štedišama omogućavamo da se opredele za ŠparFleksi štednju na 12 ili šest meseci, kod koje je zanimljivo i to da se kamata obračunava dnevno, a pripisuje po isteku perioda oročenja.

Ovaj model štednje je odlično rešenje za sve koji žele da štede i da na svoju štednju ostvare atraktivnu kamatu, ali istovremeno ne žele da „zarobe“ svoj novac i da njime ne mogu da raspolažu dok dogovoreni period oročenja traje.

Velika prednost ŠparFleksi štednje je i u tome što sve ŠparFleksi štediše mogu slobodno i samostalno da upravljanju sredstvima na svom štednom računu pomoću naše usluge elektronskog bankarstva, kao i da svoja devizna sredstva na štednom računu u svakom momentu podignu na našim eurskim bankomatima u okviru neke od naših Zona 24/7 koje se nalaze u okviru svh ProCredit ekspozitura širom zemlje.

Izvor: Blic

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *