Sve za ribolov i boravak u prirodi na Novosadskom sajmu

Sve za ribolov i boravak u prirodi na Novosadskom sajmu

– Drago mi je što je Novosadski sajam prepoznao da samo jedna manifestacija – Lorist, na kojem se promovišu lov i ribolov – nije dovoljna pa je sajamsku ponudu obogatio organizujući Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi „Fishing show & outdoor world” čime je odgovorio na promenjene potrebei ritam života i okolnost da je neophodno pripremati više uskoprofilisanih priredbi – rekao je  na Novosadskom sajmu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević otvarajući novu manifestaciju. –  Osim što je ova sajamska priredba usmerena na ribolovce, sigurno je da će pozitivno uticati i na povećanje svesti o važnosti očuvanja životne sredine.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković ukazao je na to da je izvesno da je termin te sajamske manifestacije pogođen, o čemu sveodoči i broj izlagača.

– U odnosu na prošlu godinu, kada je ovaj sajam održan prvi put, broj izlagača je dupliran – sada ih je 93, a povećan je i prostor na kojem su se predstavili – rekao je Cvetković.

Novinar Jovan Memedović naglasio je da je izuzetno važno da se organizuju manifestacije koje u fokusu imaju zaštitu životne sredine. Po njegovim rečima, okolina Novog Sada obiluje prirodnim bogatstvima koja je neophodno sačuvati za buduće generacije.

Izlagači su se predstavili u Hali 1 i na otvorenom sajamskom prostoru, na kojem se nalazi sportsko-rekreativni park i gde će biti prezentovani i ekstremni sportovi. Manifestacija je otvorena do 19. marta, od 10 do 19 časova, ulaznica košta 200 dinara, a za kolektivne posete 150. U subotu, 18. marta, je porodični dan, kada roditelji s decom do 16 godina izložene eksponate mogu pogledati kupovinom samo jedne ulaznice.

Izvor: Dnevnik

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *