Trening-seminar: Kako uspešno pregovarati

Trening-seminar: Kako uspešno pregovarati

Jednodnevni interaktivni trening-seminar: „Kako uspešno pregovarati“

u PK Srbije, RPK Novi Sad, Narodnog fronta 10, NOVI SAD

u PKS-RPK Novi Sad, Narodnog fronta 10

Cilj seminara: savladavanje osnovnih pojmova, koncepata i tehnika pregovaranja; prepoznavanje manipulacija i laži; upoznavanje sa “prljavim taktikama” pregovaranja, (ne da bi se koristile, već da bi se pravilno reagovalo); pripremanje za pregovore i postizanje maksimalne vrednosti za obe strane.

Teme:          

 • Šta je pregovaranje? Šta pregovaranje nije?
 • Pregovaranje i karakter
 • Izgradnja dobrih odnosa u pregovaranju i modeli pregovaranja
 • Ključni koncepti u pregovaranju (BATNA, ZOPA, početna ponuda, tačka otpora, stvaranje vrednosti, ustupci)
 • Interesi, kompromis i pozicije u pregovaranju i uloga dobre pripreme u pregovaranju
 • Kooperativne taktike u pregovaranju
 • Prljave taktike u pregovaranju
 • Psihološki i sociološki subprocesi u pregovaranju (percepcija, kognicija, emocije, verbalna i neverbalna komunikacija, moć, uticaj, etika)

Način rada: interaktivni trening – seminar je osmišljen kao kombinacija teorije, testova, radionica i vežbi.

Seminar je namenjen svim fizičkim i pravnim licima koja: žele da unaprede veštine komunikacije i pregovaranja; čiji posao zahteva kontakt sa ljudima; vlasnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, menadžerima, prodajnim agentima i zastupnicima;  organizacijama koje žele da poboljšaju pregovaračke veštine svojih zaposlenih u prodaji; marketingu, nabavci, finansijama, proizvodnji i drugim oblastima poslovanja:

Kotizacija: 8.400,00 dinara po učesniku (+PDV).

Polaznici dobijaju: kratak pregled predavanja, konsultacije sa predavačem u trajanju od dve nedelje, osveženje na pauzama i sertifikat PKS o odslušanom seminaru.

Sve informacije u PKS RPK Novi Sad je Danijela Nišavić na tel: 021/ 48 020 85;  064/11 94 735 ili  e-mail: danijela.nisavic@pks.rs

AUTOR I PREDAVAČ: mr Dijana Carić. Diplomirala  na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu, odsek “Menadžment unutrašnje i spoljne trgovine”. Zvanje Magistra ekonomskih nauka stiče na istom fakultetu iz oblasti “Poslovnog pregovaranja”. Kao student dobitnik je brojnih nagrada od kojih su najznačajnije od Ekonomskog fakulteta za ostvarene izvanredne rezultate tokom studiranja kao i od Eurobank EFG u okviru projekta “Investiramo u evropske vrednosti”. Kao najdražu izdvaja tromesečno putovanje kroz Evropu, od “Evropskog pokreta u Srbiji” uz stručne posete velikim kompanijama (Mercedes Benz  u Sindelfingenu /Štutgart i BMW-a u Minhenu). Svoju karijeru započinje u Raiffeisen banci, gde se posebno isticala u radu sa konfliktnim i teškim strankama kao i u sprečavanju pokušaja prevara. Karijeru  nastavlja u privrednom sektoru i kroz rad sa poslovnim partnerima iz različitih delova sveta stiče širu sliku iz oblasti komunikologije i pregovaranja.

“Umetnost pregovaranja” je njena prva stručna knjiga, a piše tekstove za stručne časopise “Industrija” i “BIZlife”. Profesionalno je orijentisana na poslovno pregovaranje, neverbalnu komunikaciju i modernu  psihologiju.

Benefiti:

 • Lakše snalaženje u svakodnevnim privatnim i poslovnim situacijama,
 • Efikasnija komunikacija, vođenje razgovora, dogovora i pregovora;
 • Efikasnije korišćenje vremena, kapaciteta, prednosti, šansi, prilika, mogućnosti, resursa i informacija.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *