Aktivno oplemenjivanje i reeksportna dorada

Aktivno oplemenjivanje i reeksportna dorada

Cilj treninga je detaljno upoznavanje sa postojećim i novim propisima i posebno sa najnovijim dokumentom Postupak aktivnog oplemenjivanja“, donetim od strane Uprave Carina, koji se primenjuje od 18. juna 2012. godine.

Imajući u vidu činjenicu da je međunarodna podela rada omogućila faznu proizvodnju jednog artikla u više zemalja, postupci aktivnog oplemenjivanja i reeksportne dorade su veoma perspektivni poslovi za svako preduzeće ili preduzetnika koji se bavi spoljnotrgovinskom delatnošću, za posrednike, proizvođače i za prevoznike.

Trening je u praksi dokazana simbioza teoretskog znanja i praktičnog iskustva u spoljnotrgovinskom poslovanju i namenjen je svim privrednim subjektima, preduzećima i preduzetnicima koji se bave uvozom roba i usluga i onima koji imaju nameru da se bave spoljnom trgovinom.

slika_aktivno_oplenjivanje

Autor seminara i predavač je dipl. ekonomista BILJANA TRIFUNOVIĆ, vlasnik i direktor “IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY” d.o.o, Beograd, koja aktivno primenjuje spoljotrgovinske i devizne propise u realizaciji ovih poslova za veliki broj domaćih i stranih kompanija. Autor je bloga: www.biljantrifunovicifa.com i predavač na brojnim seminarima sa dvodecenijskim iskustvom.

Nakon završenog seminara, polaznici su osposobljeni da usvojeno znanje primene u samostalnom radu u ovoj najsloženijoj oblasti spoljne trgovine.

Kontakt osoba za sve informacije u PKS-RPK Novi Sad je Danijela Nišavić na tel. 021/480 20 88;  064/1194735 ili e-mail: [email protected]

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *