Besplatno predavanje na temu TIMSKI RAD PO KAIZEN PRINCIPIMA Efikasno korišćenje ljudskih resursa

Besplatno predavanje na temu TIMSKI RAD PO KAIZEN PRINCIPIMA Efikasno korišćenje ljudskih resursa

Održaće se 16. oktobra 2015. godine od 10,00 do 13,00 sati

u RPK Novi Sad, N.fronta 10

Obuka TIMSKI RAD po KAIZEN principima kombinuje najbolju svetsku praksu timskog rada sa čuvenim principima japanske korporativne filozofije primenjenim u TPS (Toyota Production System) i LEAN sistemima za unapređenje poslovnih procesa.

Kao i sve ostale poslovne metode, Timski rad zahteva dobro obučene kadrove, konstantnu podršku i primenu u praksi kroz strukturiran i metodičan pristup. Upravo iz ovih razloga Timski rad se idealno uklapa u šire sisteme za unapređenje poslovanja kao što su LEAN i TPS.

Timski rad je svakako jedna od najuspešnijih a najmanje osporavanih metoda za unapređenje poslovanja i postizanje konkurentske prednosti. Većina menadžera je svesna činjenice da efekti dobro usklađenog tima značajno prevazilaze zbir rezultata koje pojedinačni članovi mogu postići radeći individualno.

Tokom predavanja će biti objašnjeni načini primene Timskog rada kao elementa unapređenja poslovnih performansi preduzeća po temama:

  • Specifičnosti Timskog rada
  • Kaizen principi i njihov značaj
  • Struktura Tima i izbor članova
  • Primena Timskog rada
  • Timski rad – rizici i rešenja
  • Korisni alati, praktični saveti

 Timski_rad

Predavanje je namenjeno: rukovodiocima koji žele da poboljšaju efikasnost rada svojih timova, kao i zaposlenima koji žele da razvijanjem poslovnih veština ubrzaju napredak svoje profesionalne karijere. Predavanje istovremeno predstavlja i uvod u seriju profesionalnih obuka o LEAN sistemu za optimizaciju poslovnih procesa čiji je početak planiran za decembar 2015.godine.

PREDAVAČ:

Nebojša Milićević je Direktor konsultantske firme Bizconnect7 doo sa 25-ogodišnjim međunarodnim iskustvom u prodaji, marketingu i unapređivanju poslovanja. Tokom profesionalne karijere imao je prilike da radi u firmama različitih veličina i iz različitih industrijskih grana. Timski rad je bio značajna komponenta njegovog profesionalnog razvoja: od inicijalne serije pripremnih obuka i rada u multinacionalnim timovima, preko upravljanja sopstvenim timovima, pa sve do današnjih dana i pružanja konsultantskih usluga iz oblasti unapređenja poslovanja.

INFORMACIJE: Jelena S. Stankov: 021/48 020 85, 065/ 8 560 382, [email protected].

PRIJAVLJIVANJE prisustva je isključivo elektronskom poštom na e-mail:

[email protected], najkasnije do 17. oktobra 2015. godine!

DOBRODOŠLI!

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *