Bira se „Najbolje iz Srbije“

Bira se „Najbolje iz Srbije“

Kompanije i mala i srednja preduzeća i ove godine imaju šansu da se okite oznakom „Najbolje iz Srbije“. Priznanje se dodeljuje 12. put, a na plasman najviše utiču poslovni rezultati preduzeća. „Večernje novosti“ su zvaničan medijski partner ove akcije.

Kompanije i mala i srednja preduzeća i ove godine imaju šansu da se okite oznakom „Najbolje iz Srbije“. Tradicionalna akcija Ministarstva trgovine i turizma i Privredne komore Srbije je u toku, a svi zainteresovani imaju šansu da se prijave do kraja naredne nedelje. Žiri će izabrati najbolje u ukupno 24 kategorije. „Večernje novosti“ su zvaničan medijski partner ove akcije, a ugovor su 6. oktobra 2016. godine potpisali predsednik PKS Marko Čadež i Ratko Dmitrović, generalni direktor i glavni urednik našeg lista.

Priznanje se dodeljuje 12. put. Na plasman najviše utiču poslovni rezultati preduzeća, čak 60 odsto, po metodologiji koju su osmislili profesori Ekonomskog fakulteta. Stavovi potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera utiču sa 30 odsto, a ocena članova žirija, nosi 10 odsto, samo je deo ukupnog mozaika.

– „Novosti“ su naše najtiražnije dnevne novine sa velikom tradicijom i odlučile su da podrže ovu akciju sa, takođe, dugom tradicijom – istakao je Marko Čadež.

– Ministarstvo trgovine i PKS već 12 godine nagrađuju najbolje iz Srbije – preduzeća koja su posebno obeležila neku godinu, njihove robne marke i poslovne poduhvate. Svake godine imamo i nove kategorije. Ova akcija ima za cilj da promoviše uspešne priče, a imamo ih dosta. Što uspešnije to činimo, to će naše kompanije biti uspešnije na domaćem i međunarodnom tržištu. Saradnja sa medijima nam je zato od velike važnosti.

Strateški medijski partner, „Novosti“, obećale su da će, kao i do sada, nastaviti da promovišu dobre priče iz Srbije.

– „Novosti“ su dobar izbor, naročito u vremenu velike navale da se tiraž i ugled „stiču“ jeftinim i trivijalnim temama koje nemaju presudu ulogu u našim životima – istakao je Ratko Dmitrović.

– „Novosti“ svakog dana imaju dve strane ekonomije i nemamo nameru da odstupimo. Zauzeli smo čvrst stav da sve propratne pojave u „laganim“ novinama i tabloidima mogu da donesu trenurno olakšanje, ali se živi od ekonomije. Kod nas vidite pozitivne primere iz poslovanja. Predstavićemo čoveka koji je u IT sektoru i ima uspeha u čitavom svetu, ali i čoveka koji na 1.200 metara uzgaja ovce.

Prijava za izbor omiljenih brendova do kraja naredne nedelje

Izvor: Novosti

Podelite ovaj članak