Dan dobavljača – Agrobiznis 2019

Dan dobavljača – Agrobiznis 2019

Razvojna agencija Vojvodine – RAV, 9. aprila 2019, organizovaće “Dan dobavljača – Agrobiznis 2019” u kongresnom centru „Master“ u Novom Sadu.

Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora poljoprivrede – sa fokusom na prehrambenu i prerađivačku industriju.

Cilj ovog događaja je povezivanje domaćih i stranih privrednika, povećanje izvoznih potencijala domaćih kompanija i podsticanje ulaska u dobavljačke lance stranih kompanija, bilo da posluju na teritoriji APV ili u inostranstvu. Očekuje se preko dvesta učesnika iz vodećih kompanija iz Srbije i inostranstva.

Događaj se sastoji od B2B sesija, s pauzama za osveženje i ručak.

Prošlogodišnji Dan dobavljača – Agrobiznis 2018  je bio izuzetno  uspešan. Održano je preko 350 B2B sastanaka između trgovinskih lanaca i većih proizvođača, sa malim i srednjim preduzećima, mahom iz prehrambene i prerađivačke industrije. Više informacija o Danu dobavljača   – Agrobiznis 2018,  kao i  iskustva  učesnika  možete  pronaći na  ovom  linku: Dan dobavljača 2018.

Kompanije koje su već potvrdile svoje prisustvo na B2B sastancima između ostalih između ostalih su: Univereksport, Delez, Maksi, Tempo, Šop&Go, Sinagoga, Mikromarket, Imlek, PerSu, MK Komerc (poljoprivreda), Ajduk Agrar, Voćar Slankamen, Agromarket, Tamiška i drugi.

Registraciju možete izvršiti putem linka Registracija ili popunjavanjem registracinog formulara i njegovim slanjem na [email protected]

Molimo Vas da odgovor o učešću pošaljete najkasnije do 25. marta 2019. godine.

Informacije o potvrđenim učesnicima biće uskoro dostupne na sajtu RAV-a: RAV / DD 2019.

Pozivno pismo

Podelite ovaj članak