Dan otvorenih vrata sa Poreskom upravom Republike Srbije

Dan otvorenih vrata sa Poreskom upravom Republike Srbije

Privredna komora Srbije u saradnji sa Poreskom upravom Republike Srbije započela je aktivnosti pod nazivom „Dani otvorenih vrata sa Poreskom upravom Republike Srbije“, na osnovu zajedničkog Sporazuma o saradnji koji je zaključen 2016. godine. Skup pod nazivom „Dan otvorenih vrata sa Poreskom upravom Republike Srbije za privrednike Južnobačkog upravnog okruga“ održan je 03. maja 2018. godine u RPK Novi Sad.

Na skupu su predstavnici Poreske uprave RS informisali privrednike o izmenama poreskih propisa, o novinama u radu Poreske uprave (formiranje šaltera u filijalama PU „Vaš poreznik“), publikacijama i elektronskim servisima Poreske uprave u cilju edukacije i promocije korišćenja poslovnih informacija i pružanja podrške za unapređenje i razvoj poslovanja privrednih subjekata.

U okviru diskusije poreski obveznici su imali priliku da sa predstavnicima Poreske uprave razgovaraju o problemima sa kojima se susreću u redovnom poslovanju i dobiju odgovore na postavljena pitanja iz delokruga rada Poreske uprave.

U cilju edukacije poreskih obveznika, kao i razjašnjenja poreskih situacija sa kojima se poslovna zajednica svakodnevno susreće, saradnja Poreske uprave i Privredne komore Srbije će se nastaviti i u narednom periodu.

   

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *