Dani Vojvodine u Temišvaru 17. maja

Dani Vojvodine u Temišvaru 17. maja

Turistička ponuda Vojvodine predstaviće se u sredu 17. maja u Rumuniji, na manifestaciji „Dani Vojvodine u Temišvaru“, najavila je pokrajinska turistička organizacija.

Cilj manifestacije je predstavljanje turističkih potencijala Vojvodine novinarima, privrednicima i građanima i privlačenje većeg broja turista iz Rumunije.

Pored promocije vojvođanskog turizma, biće održani poslovni susreti privrednika dve regije, kao i „Dani vojvođanskih vina“.

Na glavnom trgu u Temišvaru, pored Turističke organizacije Vojvodine, predstaviće se i turističke organizacije Vršca i Sremske Mitrovice i drugih opština, kao i predstavnici Privredne komore Vojvodine, vinari i pružaoci usluga iz oblasti turizma iz Vojvodine.

U Temišvaru će tim povodom, u sredu u podne biti održana konferencija za medije na kojoj će govoriti potpredsednik pokrajinske vlade i sekretar za turizam Ivan Đoković, kao i predsednici Privredne komore Vojvodine i privredne komore Temišvara i direktorka Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović.

Nakon konferencije, a pod pokroviteljstvom Generalnog konzulata Srbije u Temišvaru, održaće se Poslovni susreti privrednika dve regije, na kojem će se razgovarati o uspostavljanju poslovne saradnje i pronalaženju novih tržišta za njihove proizvode.

Izvor: Tanjug

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *