DDOR putno osiguranje nudi brojne popuste

DDOR putno osiguranje nudi brojne popuste

Leto je u toku i planovi putovanja, te bi trebalo obezbediti polisu putnog osiguranja za slučaj nepredviđenih dešavanja.

„DDOR Novi Sad“, u saradnji sa međunarodnom asistentskom kompanijom „Europ Assistance“ brine o sigurnosti na putu, a njihov Centar za pomoć brzo i stručno pruža asistenciju, 24 sata, bilo gde u svetu.

Aktuelna je ponuda za sve vlasnike Super kartice: DDOR poklanja besplatne dane putnog osiguranja: 1 dan za putovanja koja traju od 4 do 9 dana i 2 dana gratis, za putovanja  u trajanju od 10 i više dana.

Kada uzimate ovo osiguranje, obavezno se dobro informišite o uslovima i pokrićima, šta se eventualno plaća od lekarskih usluga u inostranstvu čak i ako imate polisu. U uslovima osiguranja sve jasno piše. Nije svejedno ni u koju zemlju putujete i da li postoji rizik koji nije baš uobičajen. U osnovnom paketu, polisa Putno osiguranje sa asistencijom pokriva troškove pružanja neophodne medicinske pomoći zbog iznenadne bolesti ili povrede (a bez dodatnih troškova osiguranika), i to: ambulantnog lečenja; nabavke lekova i sanitetskog materijala; hitnog prevoza do najbliže bolnice; bolničkog lečenja; neophodne dijagnostike; neodložnih operacija zbog akutne bolesti; stomatološke usluge u cilju olakšavanja akutne zubobolje; i druge troškove, u skladu sa uslovima osiguranja.

Pored troškova lečenja i prevoza osiguranika, osiguranjem su obuhvaćene i usluge medicinske, putne i pravne asistencije.

U zavisnosti od potreba i organizacije putovanja, ovu polisu putnog osiguranja možete da zaključite  individualno, grupno ili porodično. Benefit je i to što zaključenjem porodičnog paketa, koji podrazumeva osiguranje za oba roditelja i maloletnu decu, ili jednog roditelja i najmanje troje maloletne dece, možete ostvariti značajne popuste.

Putno zdravstveno osiguranje možete da zaključite u svim prodajnim mestima DDOR-a, besplatnim pozivom Korisničkog centra 0800/303-301 i 24h preko web sajta (polise zaključene preko Korisničkog centra i web sajta se besplatno isporučuju na Vašu kućnu ili email adresu).

Za one koji često putuju, DDOR  preporučuje Međunarodno putno osiguranje. Za samo 75 evra, a bez učešća u šteti, bićete osigurani celu godinu, svaki dan, sa maksimalnim pokrićem za medicinske troškove neophodnog lečenja i prevoza do 30 hiljada evra po putovanju. Ovo osiguranje važi za neograničen broj putovanja u inostranstvo u toku godine, sa maksimalnim zadržavanjem od 45 dana po jednom putovanju.

Obratite pažnju i na ponudu Paket putnog osiguranja koji obuhvata: Putničko zdravstveno osiguranje; Osiguranje od nesrećnog slučaja / nezgode i Osiguranje odgovornosti prema trećim licima.

Dodatni deo paketa su i Osiguranje prtljaga (pokriva troškove za izgubljene, oštećene, uništene ili ukradene stvari, uračunavajući čak i stvari koje ste kupili tokom putovanja. A ako Vaš prtljag zakasni više od 12 sati, isplatićemo Vam nadoknadu za nabavku rezervne garderobe!), kao i Osiguranje otkaza putovanja (Ako ste prinuđeni da zbog neočekivanih okolnosti (nesrećnog slučaja, neočekivane bolesti, štete na imovini – požara, poplave, pa čak i nenajavljenog prekida radnog odnosa) odustanete od putovanja u inostranstvo koje ste već ugovorili sa turističkom agencijom, ovo osiguranje će Vam pokriti deo sume koju ste već uplatili agenciji).

Osiguranje otkaza putovanja možete zaključiti i samostalno, prema Uslovima za paket putnog osiguranja. Budite bezbrižni i uživajte u putovanju

Izvor: 021.rs

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *