Javna rasprava o Nacrtu zakona o javnim nabavkama

Javna rasprava o Nacrtu zakona o javnim nabavkama

U okviru Programa javne rasprave o Nacrtu zakona o javnim nabavkama, Ministarstvo finansija, Uprava za javne nabavke i Privredna komora Srbije organizovali su, 8. oktobra 2018. godine, okrugli sto pod nazivom “Predstavljanje i diskusija o Nacrtu zakona o javnim nabavkama“ u PKS-RPK Novi Sad.

Prisutnim učesnicima javne rasprave, privrednicima Južnobačkog okruga, prezentovana su predložena rešenja i vođena je rasprava o njima.

Nacrtom zakona usaglašava se pravni sistem Republike Srbije sa pravnim tekovinama Evropske unije u oblasti javnih nabavki i unapređuju određena zakonska rešenja, radi efikasnije primene.  

Imajući u vidu značaj Zakona o javnim nabavkama za poslovanje privrednih subjekata na teritoriji Republike Srbije i stvaranje povoljnog poslovnog okruženja za razvoj privrede, nadležne institucije uputile su poziv privrednicima da sugestijama i predlozima doprinesu unapređenju pravnog okvira u ovoj oblasti i iznalaženju najboljih i najcelishodnijih zakonskih rešenja.

Primedbe, predloge i sugestije za unapređenje teksta Nacrta zakona dostavljaju se elektronskim putem na adresu: [email protected]

Nacrt Zakona o javnim nabavkama

Obrazac za primedbe, predloge i sugestije na Nacrt Zakona o javnim nabavkama

  

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *