Komercijalna banka promovisala „spektakularno obične“ tekuće račune

Komercijalna banka promovisala „spektakularno obične“ tekuće račune

Komercijalna banka je na događaju organizovanom u beogradskom hotelu Saint Ten promovisala nove tekuće račune za klijente, sa dodatnim pogodnostima i uslugama. Goste je pozdravio predsednik Izvršnog odbora Aleksander Piker, koji se osvrnuo na godinu iza sebe i podsetio da je u decembru prošle godine došao na čelo Komercijalne banke.

– U svom prvom intervjuu za domaće medije rekao sam da ovu Banku vidim kao uspavanu lepoticu, koja ima veliki potencijal i koju treba probuditi. Mislim da mogu da kažem, da smo našu lepoticu probudili, polako je uvodeći u svet modernih bankarskih tehnologija – rekao je on.

Piker je istakao da je u 2016. godini Banka u potpunosti sačuvala poverenje klijenata, o čemu svedoči podatak o visini devizne štednje od 1,6 milijardi evra, da ostvaruje veću operativnu dobit nego prošle godine i uspešno uvodi digitalno bankarstvo.

Prva od novih usluga koju je Komercijalna banka ponudila klijentima je KOMeKEŠ, slanje novca uz pomoć mobilnog telefona, a sada može da se pohvali novim tekućim računima sa specijalno odabranim proizvodima i uslugama u odnosu na kategoriju kojoj pripadaju. Kombank Aktiv je tekući račun namenjen zaposlenima, Kombank Klasik penzionerima, Kombank Start tekući račun kreiran je za mlade od 18 do 27 godina i Kombank Premijum namenjen je premijum klijentima.

Nove tekuće račune predstavio je izvršni direktor za nove bankarske tehnologije i strateški razvoj Komercijalne banke Petar Stefanović, koji je objasnio da su osnovni proizvodi u setovima tekući račun, devizni račun, debitna kartica, elektronski servisi i trajni nalozi, još jedna od kreditnih ili pre-paid kartica po izboru klijenta i povoljan kurs za kupoprodaju deviza.

– Novina u ponudi Komercijalne banke je osiguranje od gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice ili mobilnog telefona u setovima za zaposlene, premijum klijente i mlade, a za penzionere osiguranje imovine i zdravstveno osiguranje u slučaju hirurških intervencija. Setovi za zaposlene, premijum i penzionere nude i čekove, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca i dodatno osiguranje. Kombank Start tekući račun za mlade, oslobođen je troškova mesečnog održavanja – rekao je Stefanović.

Promociji su prisustvovali direktori i urednici domaćih medija, kao i učesnici reklamne kampanje, „spektakularno obični klijenti“ – Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, Luke Black, novo lice srpske i globalne muzičke scene, Minja Šerban, 74-godišnja joga instruktorka, Nataša Mihailović, mama četvorki, i biznismen Sima Olćan, vlasnik farme nojeva.

Izvor: Blic

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *