Otvoren međunarodni sajam privrede „ZrBizNet 2018“

Otvoren međunarodni sajam privrede „ZrBizNet 2018“

Jedinstvena privredna manifestacija „ZrBizNet“ tokom koje će privrednici moći da učestvuju na tribinama, predavanjima, B2B sastancima, ali i da uspostave kontakt sa institucijama koje mogu da im budu podrška u poslovanju, otvorena je danas u Zrenjaninu.

Manifestaciju, čiji je ovogodišnji moto „Pokreni se“, otvorila je pomoćnica ministra privrede Katarina Obradović Jovanović, koja je tom prilikom pozvala privrednike da na najbolji način iskoriste skup.

Privrednu manifestaciju ove godine organizovali su Grad Zrenjanin, PKS-RPK Srednjobanatskog upravnog okruga, Unija poslodavaca i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin. Ovo je ujedno i  prvi sajam na kome PKS organizuje B2B susrete privrednika sa teritorije Srbije, ali i drugih zemalja iz regiona, kako bi se oni povezali i započeli ili unapredili saradnju.

Zrenjaninska privredna manifestacija „ZrBizNet“ okupila je više od 150 kompanija iz svih sektora, a značaj skupa prepoznali su i brojni privrednici iz regiona. Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način, pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju.

  

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *