Najbolji svetski preduzetnici i korporativni lideri sledeće nedelje u Beogradu

Najbolji svetski preduzetnici i korporativni lideri sledeće nedelje u Beogradu

Od 13. do 15. novembra u Kraun plaza hotelu, biće održan najveći investicioni, inovacioni i preduzetnički forum na Balkanu, a koji se već šesti put održava u Beogradu. Ove godine više od 50 investitora i govornika uz nastup više od 15 investicionih fondova, predstaviće se pred 500 učesnika i 30 odabranih inovativnih kompanija tokom tri dana trajanja Belgrade Venture Foruma.

Kroz Belgrade Venture Forum je tokom proteklih pet godina prošlo više od 2.500 učesnika, 350 govornika i investitora, predstavilo se preko 150 inovativnih kompanija koje su do sada prikupile više miliona evra direktnih investicija u oblastima održive energije i energetike, proizvodnje, bio-medicine, i informaciono komunikacionim tehnologija.

Program se sastoji i od panela i predavanja na kojima će najbolji svetski preduzetnici i korporativni lideri podeliti svoja razmišljanja i iskustva, a učesnici će imati priliku da prisustvuju i pitching sesijama u kojima će se predstaviti najbolji ovogodišnji projekti iz više od dvanaest zemalja​.

Predavanje Aleksandre Krainski iz „Gugla“

Iz trodnevnog programa, očekuje se da će posebno bitgi atraktivna predavanja Aleksandre Krainski, iz „Gugla“ koja će pričati o razvoju ekosistema i predstaviti Google Launchpad accelerator po prvi put u Srbiji i mogućnostima koje taj program nudi. To su finansijska sredstva za Google proizvode, intenzivno mentorstvo od strane Google inženjera, pristup ekspertima Silikonske Doline i blisko partnerstvo za Google kompanijom tokom šest meseci. O načinima pokretanja investicija i posebno osnaživanju investitora u rane faze razvoja, govoriće Filipe Glunc, predsednik Biznis Anđela Evrope. Marko Kovačević iz Juropian Enterprajs Netvorka će objasniti kako da pronađete internacionalne poslovne partnere besplatno. Spisak govornika, kao i teme možete da pogledate ovde.

Teme digitalne transformacije, Open data…

Kroz inovativne panel diskusije posebno će biti obrađene teme digitalne transformacije, Open data i otvaranja tehnologija u cilju pokretanja poslovnih mogućnosti, budućnosti investicija, fintech i budućnosti finansijskog tržišta, blockchain tehnologija i pravci i trendovi koji nas očekuju od što će uticati na celokupni ekosistem od korporacija, do najmanjih preduzetnika.

Za one koji ne žele da se prezentuju ali ih interesuju gde je moguće pronaći investitore i novac u okviru inverznih pitching sesija upoznaćete investitore iz potpuno drugačijeg ugla, i imati priliku da razumete u koje vrste inovacija investiraju, kakvu vrstu finansiranja konkretno nude, i kako je najlakše da im ponudite svoja inovativna rešenja.

Izvor: Blic

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *