Obnova novosadske lepotice: U „Spens“ 52 miliona

Obnova novosadske lepotice: U „Spens“ 52 miliona

U Renoviranje JP „Sportski i poslovni centar Vojvodina“, grad će ove godine uložiti 52,5 miliona dinara. To potvrđuje Milan Jarić, generalni direktor popularnog „Spensa“ i ističe da je već počelo renoviranje hola kod zatvorenog bazena, rekonstrukcija starih i izgradnja dve nove svlačionice.

U starim svlačionicama biće zamenjene pločice, renoviran prostor za tuširanje. Garderobni ormani biće zamenjeni novim, a biće instalirana i nova ogledala, klupe i police.

Biće poboljšana ventilacija i obnovljene vodovodne i kanalizacione cevi. U holu se menja spušteni plafon i ugrađuje nova, LED rasveta, postavljaju nove garniture za sedenje, info-table…

– „Spens“ mora ostati simbol Novog Sada – kaže Jarić. – Deset miliona dinara koji se ulažu u uređenje svlačionica i hola zatvorenog bazena, nije jedino ulaganje. Takođe, uloženo je 10 miliona u renoviranje i modernizaciju svlačionica ledene dvorane. Grad će sa 7,5 miliona finansirati sanaciju kanalizacije, koja nije menjana 36 godina, dakle od same izgradnje.

Led rasveta

Pokrajinska vlada je obezbedila 15 miliona za postavljanje LED rasvete u velikoj dvorani, čime ćemo ostvariti ozbiljne uštede. Ministarstvo turizma je obezbedilo 10 miliona za uređenje bazena na Sajmištu – dodaje Jarić.

Izvor: Novosti

Podelite ovaj članak