Održan Parlament privrednika RPK Južnobačkog upravnog okruga

Održan Parlament privrednika RPK Južnobačkog upravnog okruga

Privrednici su pozdravili prenos javnih ovlašćenja na regionalne privredne komore, jer je to, kako su istakli na trećoj sednici Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga u Novom Sadu, značajna pogodnost i ušteda za privredu.

Na trećoj sednici Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga održanoj 2. marta 2018. godine u Novom Sadu, Olivera Simović, direktor, prezentovala je lokalne inicijative, kao i izveštaj o radu za 2017. godinu i Plan rada za 2018. godinu.

Nermina Ljubović, savetnica predsednika PKS, upoznala je privrednike sa najznačajnijim aktivnostima koje je PKS realizovala u prethodnoj godini, pokrenutim  inicijativama, pruženim uslugama privrednim subjektima, kao i sa strateškim ciljevima jedinstvenog komorskog sistema za 2018. godinu.

Milan Novaković, načelnik Južnobačkog upravnog okruga, koji pokriva Novi Sad i 11 opština i Milorad  Radojević, član Gradskog veća za privredu, istakli su spremnost okruga, odnosno Novog Sada za saradnju sa PKS – Regionalnom privrednom komorom Južnobačkog upravnog okruga na unapredjenju privrednog ambijenta i poslovanju privrednih subjekata.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *