Osnovne karakteristike i ugovaranje životnog osiguranja

Osnovne karakteristike i ugovaranje životnog osiguranja

Obuka posvećena kontinuiranom usavršavanju ovlašćenih posrednika i zastupnika u osiguranju na temu: „Osnovne karakteristike i ugovaranje životnog osiguranja“, održana je 12.09.2018. godine u PKS-RPK Novi Sad.

Polaznicima je obezbedila 5, od ukupno 15 bodova, neophodnih za obnovu licence posrednika ili zastupnika u osiguranju. Realizator i predavač bio je prof. dr Dragan Mrkšić. Ovoj obuci je prisustvovalo 67 polaznika.

Obuke za dodatno usavršavanje u osiguranju održavaće se u PKS – RPK Novi Sad, u kontinuitetu, sve dok bude bilo interesovanja, a teme i nastavni planovi su objavljeni na sajtu Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore Novi Sad.

Prijavljivanje na obuke za kontinuirano usavršavanje u osiguranju, vrši se isključivo putem elektronske aplikacije na sajtu Privredne komore Srbije, koja se nalazi na linku: Prijava

Sve obuke su namenjene: kandidatima koji žele da obnove licencu za ovlašćenog posrednika i/ili zastupnika u osiguranju, u skladu sa Odlukom Narodne banke Srbije i odobrene su od strane NBS.

  

Kontakt osoba za sve informacije u PKS -RPK Novi Sad je:

MSc Danijela Nišavić (+381 21)4802 088 i  (+381 64) 11 94 735, [email protected] / http://rpkns.com/

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *