Poseta privredne delegacije Republike Srpske

Poseta privredne delegacije Republike Srpske

U okviru manifestacije Dani Srpske u Srbiji, koja se održava od 15. do 21. septembra 2017. godine, privredna delegacija Republike Srpske boravila je u Srbiji. Delegaciju su predvodili: gospodin Nedeljko Čubrilović, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske; gospodin Borko Đurić, predsednik Privredne komore Republike Srpske; gospodin Goran Račić, predsednik Područne privredne komore Banja Luka; gospodin Mlađen Cicović, direktor predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

                           

Delegaciju je u Privrednoj komori Srbije – Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad 19. septembra 2017. godine pozdravio gospodin Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i gospođa Olivera Simović, direktorica Komore.

                            

Na sastanku je istaknuto da su susreti privrednika nastavak saradnje koji PKS – RPK Novi Sad ima i prethodnih godina i da je ovo odlična prilika da se unaprede privredni odnosi, jer su ekonomski prosperitet i stabilnost od velike važnosti. Nakon protokolarnog dela održani su B2B razgovori između 25 privrednika sa područja Banja Luke i Južnobačkog upravnog okruga.

Podelite ovaj članak