Predsednik RPK Novi Sad na prvom Međunarodnom biznis forumu u Celju

Predsednik RPK Novi Sad na prvom Međunarodnom biznis forumu u Celju

  grupna-ispred-logaPrvi Međunarodni biznis Forum Celje odražan 15. septembra u Celju organizovali su Opština Celje, Regionalna privredna komora Celje, Savinjska regionalna agencija za razvoj, Regionalna komora zanatstva i malog biznisa i Celjski sajam.

Predsednik Regionalne privredne komore Novi Sad, prof. dr Dragan Lukač, prisustvovao je prvom celjskom Forumu, gde se susreo sa gradonačelnikom Opštine Celje gospodinom Bojanom Šrotom. Ključne teme Foruma bile su jačanje interregionalne biznis saradnje između alpsko-jadranskog i severno-istočnog regiona Evrope i Turske.luakc-sa-predsednicima

Forum je održan u okviru 49. Međunarodnog sajma zanatstva i preduzetništva – „MOS 2016“ u Celju. Predsednik Lukač posetio je na Sajmu zajednički štand Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam na kom je prisustvovao tradicionalnoj svečanosti Sekreterijata „Dan Vojvodine“, koju je otvorio potpredsednik Pokrajinske vlade Ivan Đoković.

Svečanosti su prisustvovali i predstavnici Ministarstva privrednog razvoja i tehnologija Republike Slovenije, rukovodstvo Celjskog sajma, predstavnci regionalnih privrednih komora Srbije i izlagači iz sveta privrede, preduzetništva i turizma.

Podelite ovaj članak