Predstavljen Nacrt zakona o agencijskom zapošljavanju

Predstavljen Nacrt zakona o agencijskom zapošljavanju

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u saradnji sa Privrednom komorom Srbije u okviru Programa javne rasprave o Nacrtu zakona o agencijskom zapošljavanju, organizovalo je u Regionalnoj privrednoj komori Južnobačkog upravnog okruga 14.11.2018. okrugli sto pod nazivom „Predstavljanje i diskusija o Nacrtu zakona o agencijskom zapošljavanju“.

Tekst Nacrta zakona na okruglom stolu predstavili su predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja: Bojana Stanić, državni sekretar; Snežana Bogdanović, viši savetnik; Snežana Milajić, samostalni savetnik i Ivana Nikolić, samostalni savetnik.

  

Sastanku su prisustvovali brojni predstavnici sindikalnih organizacija i poslodavaca, kojima je ova tema veoma interesantna. Predstavnici ministarstva naglasili su da ovim putem žele da čuju mišljenje i jedne i druge strane i da je rok za primedbe, komentare i sugestije na tekst Nacrta zakona do 23.11.2018. godine i da ih je potrebno dostaviti Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja elektronskim putem na mejl: [email protected] ili pisanim putem na adresu: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ul. Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Nacrt zakona

Prezentacija

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *