Predstavljeni aktuelni programi podrške razvoja MSP i preduzetnika

Predstavljeni aktuelni programi podrške razvoja MSP i preduzetnika

U cilju upoznavanja privrednika Južnobačkog upravnog okruga sa povoljnim programima za finansiranje MSP i preduzetnika, PKS – Regionalna privredna komora Južnobačkog upravnog okruga u saradnji sa Razvojnim fondom AP Vojvodine i Komercijalnom bankom AD, organizovala je 06. novembra 2018. godine prezentaciju „Aktuelni programi podrške razvoja  MSP i preduzetnika“.

Dugoročne kreditne linije za: investiciono održavanje, trajna obrtna sredstva, razvoj turizma i investicije u poljoprivredi u okviru IPARD programa,  kao i kratkoročne kredite za obrtna sredstva Razvojnog fonda AP Vojvodine predstavila je Jelena Trenkić, šef Odeljenja za analizu tržišta, razvoj kreditnih linija i marketing.

Kreditna sredstva se odobravaju sa kamatnom stopom 1-3% u  zavisnosti od sredstava obezbeđenja i razvijenosti gradova i opština u  kojima se nalazi sedište podnosioca zahteva.

Dragana Ćato, direktorka Komercijalne banke AD – Ekspoziture Novi Sad, sa saradnicima upoznala je privrednike sa  proizvodima i uslugama banke pogodnim za razvoj preduzetništva i malog biznisa.

  

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *