Dobrodošli

Dobrodošli

Regionalna privredna komora Južnobačkog upravnog okruga danas funkcioniše u okviru jedinstvenog komorskog sistema i obuhvata područje grada Novog Sada i 11 opština. Ovo područje smatra se po mnogim pokazateljima jednim od najrazvijenijih, najdinamičnijih i najperspektivnijih regiona u kome posluje preko 14.000 kompanija, 20.000 radnji sa preko 195.000 zaposlenih. 

Olivera Simović direktor RPK Novi Sad

Naš glavni zadatak jeste da na nacionalnom i međunarodnom nivou zastupamo usaglašen i balansiran interes privrede regiona, svih industrija, kompanija i preduzetnika, malih i velikih, trgovaca i proizvođača, bankara, uvoznika i izvoznika.

Novim načinom funkcionisanja u okviru jedinstvenog komorskog sistema omogućeno je da privrednici aktivno učestvuju u kreiranju privrednog ambijenta, da ukažu na postojeće probleme, prepreke kao i na rešenja njihovog prevazilaženja.

Naša uloga je pre svega da zajedno sa vama iskoristimo stvorene mogućnosti za unapređenje privrednih aktivnosti, da iniciramo i podržimo svaki vaš predlog koji je koristan za razvoj privrede i samim tim i društva u celini. Standard ćemo meriti brojem kompanija i zadovoljnih građana.

Mi smo tu zbog vas. 

Dobrodošli u Regionalnu privrednu komoru Južnobačkog upravnog okruga!

           

 

Podelite ovaj članak