Od srede do nedelje na Sajam automobila u Novom Sadu

Od srede do nedelje na Sajam automobila u Novom Sadu

Na Novosadskom sajmu u sredu, 25. oktobra se otvara 15. sajam automobila, na kojem će biti predstavljeno više od 40 svetskih automobilskih brendova, a među njima čak 30 novih modela, najavljeno je na konferenciji za novinare na Novosadskom sajmu.

Kako se očekuje, priredbu će otvoriti naš poznati automoblista Dušan Borković.

– Veliki broj automobila koji će biti premijerno predstavljeni, bogat prateći program, stručne i poslovne aktivnosti, kao i povoljnosti prilikom kupovine, obeležiće ovogodišnji Sajam automobila – rekao je izvršni direktor za sajamsku delatnost Boris Nadlukač. – Biće održan i Prvi međunarodni sajam saobraćaja, namenjen prevashodno stručnoj publici, Agencija za bezbednost saobraćaja predstaviće aktuelne projekte koji doprinose unapređenju saobraćaja u Srbiji, a u organizaciji Saveza vozača Vojvodine, koji je pripremio niz edukativnih programa, biće predstavljene delatnosti resornih institucija i javnih preduzeća.

Ljubitelji četovortočakaša će tako na ovom sajmu, uz standardnu ponudu, moći primijerno da vide „audi A-8”, nove modele „folksvagena” „polo” i „arteon”, „seat ibica”, „nisan x-trail”, redizajnirane „nisan kaškai” i „nisan mikra”. „Fijat” će promovisati nekoliko modela koji su lansirani ove godine, nacionalnu premijeru imaće i BMW 630 xDrive gran turismo, a biće predstavljen i BMW i3, urban električni automobil s petoro vrata. Premijere će imati i „Reno”, „Opel”, „Škoda”, „Sitroen”… Veliki broj izlagača je za kupovinu tokom sajma priremio popuste, a povoljnosti prilikom kupovine obezbedile su i lizing-kuće, banke, kao i osiguravajuće kuće.

Tuning day u subotu

Posebno atraktivan za posetioce biće Tuning day, koji će biti održan 28. oktobra. Više od 80 reli, drag i drift automobila biće izloženo u Hali 4, a posetioci će moći da uživaju u promotivnim vožnjama driftera, „burnout” nadmetanjima, egzibicionim trakama profesionalnih vozača.

Sajam automobila otvoren je do nedelje, 29. oktobra, od 10 do 19 časova. Ulaznica košta 300 dinara, dok je za kolektivne posete 200 dinara. Petak, 27. oktobar, biće porodični dan, kada će roditelji s decom do 16 godina ulaziti na sajam kupovinom jedne ulaznice, a za posetioce s kupljenim ulaznicama organizovana je poklon-igra i pripremljeni vredni pokloni.

Izvor: Dnevnik

 

Podelite ovaj članak