Turistička ponuda Srbije u Londonu

Turistička ponuda Srbije u Londonu

Turistička organizacija Srbije je, u okviru promotivnih aktivnosti na inostranim tržištima, organizovala objedinjeno predstavljanje turizma Srbije na sajmu World Travel Market (WTM) 2016 u Londonu, koji se održava do 9. novembra u ExCeL-u.
Na izložbenom prostoru TOS-a, veličine 94,5 metara kvadratnih, biće promovisana turistička ponuda gradova, pre svega Beograda, ali i Novog Sada kao Evropske prestonice kulture 2021, aktivan odmor u prirodi – biciklizam i pešačenje, ture vezane za istorijsko nasledje, vino i gastronomija, kao i najznačajnije manifestacije u Srbiji, navodi se u saopštenju.
Pored TOS-a, na štandu turizma Srbije učestvuju turističke organizacije Beograda, Vrnjačke Banje, Turističko sportski centar Zlatar, organizatori putovanja iz Srbije Glob Metropoliten Tours, Kon Tiki Travel i Terra Travel, hoteli Radišon Blu Old Mill Beograd i MK Resort Kopaonik, kao i nacionalna avio-kompanija Er Srbija.
U okviru obeležavanja 160 godina od rođenja Nikole Tesle, na štandu će se predstaviti Putevi kulture Tesle (Tesla Ways), a za posetioce će tokom svih dana trajanja sajma biti organizovana celodnevna animacija na štandu Tesla Escape Room.
Na štandu turizma Srbije će sutra u 18.00 sati biti održan prijem – koktel za predstavnike medija i za poslovne partnere, na kome će biti predstavljeni noviteti u našem nacionalnom turizmu, uz služenje specijaliteta hrane i pića iz Srbije.
Tri sajamska dana u Londonu biće prilika da se na štandu TOS-a održe mnogobrojni sastanci sa predstavnicima globalne turističke industrije, dok direktorku TOS-a Mariju Labović očekuje i značajan broj zakazanih intervjua za velike britanske i svetske medijske kuće, poput BBC Travel-a, Independenta, Telegraph-a, World Travel Channel-a, Guardian-a…
Izvor: Blic

Podelite ovaj članak